Weboldal

Ma már minden vállalkozás számára elengedhetetlen az online jelenlét. Csomagjaink és számos beépíthető modulunk garantálják vállalkozása számára a modern, naprakész megjelenést.

WordPress oldalakat használunk minden csomag esetén.

A Webtrendernél weboldal készítés során két csomag közül lehet választani. A STARTER egyszerűbb, sablon alapú oldalak létrehozásához, a BUSINESS a komplex, egyedi megjelenésű oldalakhoz nyújt kiváló megoldást.

Vállaljuk továbbá WEBSHOPOK kivitelezést és karbantartását is. 

Weboldal készítés menete:

Egy beszélgetés során felmérjük, hogy az ügyfélnek milyen típusú weboldalra van szüksége. A felmérés után részletes árajánlatot készítünk, melyben a használt modulokra is kitérünk. Minden árajánlat elkészítésekor fokozott figyelmet fordítunk arra, hogy részletesen ismertessük ügyfeleinkkel nemcsak az oldal készítése során felmerülő költségeket, hanem az esetleges előfizetésekkel járó anyagi terheket is. Az árajánlat elfogadása esetén kezdődhet a munka!

Összegzés:

Weboldal tervezésekor figyelembe vesszük a vállalkozás egyedi igényeit, és megkeressük a legpraktikusabb megoldást azok kivitelezésére.

Social media marketing

Partnereink számára különböző csomagokat biztosítunk, hogy minden vállalkozás megtalálja a számára legoptimálisabb konstrukciót.

Üzleti Facebook oldalak üzemeltetését, posztok kihelyezését, grafika elkészítését, hirdetési kampányok levezénylését vállaljuk kedvező áron. Amennyiben nincs még vállalkozásának Facebook üzleti oldala, ennek elkészítésében, beállításában is segítünk.  

Összegzés:

Havi csomagok keretében, heti posztszám alapján alakítottuk ki csomagjainkat. Heti egy, kettő, három vagy négy poszt igénylésére van lehetőség, de darabáras posztrendelés is lehetséges. Ezenkívül hirdetési kampányok levezetése is megrendelhető.

Marketing

Az offline marketing anyagok tökéletesen kiegészítik az online jelenlétet. A kettő együtt hatásos kombináció: széleskörű elérést biztosítanak vállalkozásunk számára.

Offline marketing anyag alatt a következőket értjük:

  • logó készítés,
  • plakát,
  • szórólap,
  • névjegykártya.

A megrendelővel történő konzultáció után megtervezzük és elkészítjük a vállalkozás profilját tükröző reklámanyagokat.

Összegzés

Online és offline reklámanyagok esetében egyaránt teljeskörű szolgáltatást nyújtunk: konzultáció után megtervezzük, kivitelezzük a marketing anyagokat. Plakát megrendelése esetén  a felhelyezést is vállaljuk a vállalkozás kirakatára.

Partnereinkkel együttműködésben a gyártatást is elvégezzük!

Lépj kapcsolatba velünk

iratkozz fel tippekért és akciókért

Follow us

Copyright by: Webtrender