Starter

Ez a csomag kiválóan alkalmas bemutatkozó weboldal, egyszerű portfólió oldal kialakításához. Szabadúszó vállalkozók számára ideális választás. Minden olyan funkciót tartalmaz a csomag, mellyel be tudod mutatni magad és a tevékenységed, ezáltal szélesebb közönséghez jusson el a vállalkozásod híre.

A starter csomag tartalma

Starter csomag kiegészítésére alkalmas funkciók

Business

Ez a weboldal csomag kiválóan alkalmas vállalkozások, cégek online jelenlétük kialakításához.  Minden olyan funkciót tartalmaz a csomag, mellyel be tudod mutatni céged és a tevékenységed, ezáltal szélesebb közönséghez jusson el a vállalkozásod híre. A csomag minden olyan funkciót tartalmaz ami a STARTER csomag tartalma, és egyedi kiegészítésként integrálható bele. A csomag továbbá tetszőleges számú oldal létrehozását tartalmazza.

apple-606761_640

A Business csomag tartalma

Business csomag kiegészítésére alkalmas funkciók

webshop

A csomag WebShopok kialakítására lett létrehozva. Egy fizikai bolt számára elengedhetetlen az online jelenlét is, melynek leghatékonyabb módja a webshop. A mai gazdasági körülmények között kézenfekvő bérelt helység helyett az online térben töredéke költségből létrehozni álmai boltját. A csomag tartalmaz minden olyan funkciót ,ami elengedhetetlen egy kezdő webshop indulásához.  A webshop csomag tartalmazza az alap Business csomag tartalmát. 

shopping-4694470_640

A webshop csomag tartalma

Webshop csomag kiegészítésére alkalmas funkciók